London aquarium (Thea Elisabeth)
Home Instagram London tips

2

London aquarium

Jeg er jo litt fasinert av havet, og det faktum at vi vet så lite om hva som skjer på "havets bunn" gjør meg enda mer interessert. Så jeg syntes faktisk det er kjempe morsomt å dra på aquarium, og ettersom jeg har hatt lyst til å dra på det i London helt siden vi var her for 2 år siden og ingen ville være med meg dit...  Da passet det fint at dette var vår innflyttingsgave fra Malin, for det var kjempe moro. Som sagt, jeg syntes sånne ting er veldig moro, men tror Malin og roomie også koste seg. Det første som skjer når man kommer inn, er at man går over et glass gulv, hvor man ser ned til masse fisker. Rågøy. Man går også igjennom en gang hvor det er glass rundt og fiskene svømmer rundt deg. 

Vi fikk se så mange morsomme fisker, alt fra store haier (store nok hvertfall) til nemo og dorris. Ble veldig fasinert av pingvinene (de går vel ikke under katogorien fisk), for de var så sykt morsomme. De hoppet rundt, og dyttet hverandre i vannet. Det så ut som de var barn i badeland. Uheldigvis gikk kameraet mitt tomt for strøm nesten med engang vi kom inn, så fikk ikke tatt så mange bilder med kameraet. Bummer. Jeg blir veldig gira på å at bilde av alle de kule dyrene, kanskje litt for gira ettersom jeg satt igjen med over 200 mørke, skurrete og dårlige bilder når vi kom ut.

Vi brukte litt tid på å finne frem til aquariet så fikk gjort litt sightseeing også. Passet jo bra siden Malin aldri har vært i London før.

Fine big ben.


Så fant vi endelig frem og stelte oss i kø med alle barna. For ja, det var kun oss og familier der. 

Nå skal jeg prøve å ikke legge ut alle 200 bildene jeg har tatt av... fisker osv..

Hører musikken fra haisommer hver gang jeg ser disse bildene "dundundundundun".

 • veronica
  22.10.2012 kl.08:22
  jeg blir gjerne med på aquariumet når jeg kommer på besøk :)
  25.10.2012 kl.00:48
  veronica: Det er bra, da skal jeg ha med full ladet kamera!! :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta