Hampstead (Thea Elisabeth)
Home Instagram London tips

4

Hampstead

Går tok vi turen til Hampstead, og det var kjempe koselig der. Har prøvd å begrense meg med bilder av bygninger denne gangen, kun 1 bilde (flink!). Men det var kjempe koselig og gå rundt i gatene og kikke. 

Etter å ha gått litt i gatene kom vi til den fantastiske fine parken! Det var så fint der, og så utrolig mange fine farger der. Høsten er nydelig altså. Parken var gigantisk, vi så langt fra hele, faktisk hvis noen husker den scenen mot slutten av Notting Hill, hvor Julia Roberts spiller inn en film i en park? Det er denne parken, men vi var ikke akkurat i den enden av parken. Neste gang kanskje ?
Var det ikke bare helt nydelig? Var veldig deilig og komme seg litt unna alt bylivet og inn i "skog og mark". Dessuten var det faktisk utsikt utover London, det syntes ikke så veldig godt på de to bildene under, så ser man fine London bak alle trærne.

En søt dam fant vi også. Det skal tydligvis være vanlig og bade i denne parken om sommeren, så må virkelig få tatt turen hit når det er sommer og varmt.Meg & Stine.


Meg & Christina.


Når vi kom ut av parken og gikk litt bortover var det allerede blitt litt mørkt ute, vi kom til denne søte gaten. Fikk skikkelig julefølelse av lysene, var ordentlig koselig. 
 • 11.11.2012 kl.19:04
  så fine bilder!
  11.11.2012 kl.23:20
  Madelene Lisella: Tusen takk :)
  12.11.2012 kl.09:17
  fine bilder :D
  12.11.2012 kl.19:41
  Maria Bergheim: Takk :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta