Bubble tea (Thea Elisabeth)
Home Instagram London tips

2

Bubble tea

Etter å lenge ha hatt lyst til å prøve bubble tea, tok Henriette og jeg turen til Notting Hill hvor Bubbleology ligger. Etter å ha lest så mye om det, så var jeg ganske spent på "what all the fuzz is about". 

Skal ikke klage på lokalet, var ganske kult. Dessuten var hun som jobbet der kjempe flink, og var til mye hjelp- ettersom vi ikke har peiling på bubble tea. Vi endte opp med å ta en blanding av forskjellige smaker, som resulterte i en ikke så veldig fin farge. 

Man kunne velge mellom enten te-konsistens eller melk-konsistens (ish) som var mer som milkshake aktig. Vi gikk for den første nevnte, og smaken i seg selv var veldig god, men disse boblene var ikke noe for meg. Det var sorte bobler som fulgte med i prisen, og hadde veldig rar konsistens. Heldigvis hadde vi tatt med noen ekstra, som smakte mye bedre. Så disse spennende boblene kom opp i sugerøret, som egentlig var ganske snodig. Alt i alt var det veldig morsomt å prøve, men ikke spesielt godt. Skjønner ikke helt hva alle skryter så veldig av, men kanskje vi bare var uheldige med valget. Vi har konkludert med at neste gang (om det blir noen neste gang), skal vi spørre om å slippe de sorte kulene, og kanskje prøve en annen smak. • 25.01.2013 kl.16:12
  spesielt :-D kos deg videre idag <3
  25.01.2013 kl.17:14
  irina hanssen: Det skal jeg, du også :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta