Torsdag (Thea Elisabeth)
Home Instagram London tips

1

Torsdag

Endelig har vi fått varmen tilbake i leiligheten. Har sittet som en istapp i hele dag, helt til vaktmester-Kevin endelig klarte å fikse det rundt 17 tiden. Så nå er både varmen og varmt vannet på plass igjen, og vi jubler. Dessuten lekker ikke varmeovnen heller, det er jo ikke så værst. Viste seg at det var noe galt inni oppvarmings greia vår, og det var vist ikke så lett å fikse. 


Tror det er lurt at vi ikke prøve å fikse på dette på egenhånd.. Ellers har det vært en rolig torsdag, har bare slappet av og kost meg. Nå kom Henriette susende inn døren, og vi skal spise bakt potet og se på 90210 og pretty little liars. Skikkelig torsdagskos her i flat 4. 


For å hylle solen som har vært her idag også, så er dette et bilde av de nye solbrillene mine. Stort annet skjer ikke, imorgen kommer kjærligheten endelig til London igjen. Han kommer ikke før sent på kvelden, og ettersom jeg skal tidlig opp for å ta en tur på skolen, frivillig vel og merke, kommer timene til å gå utrolig sakte.   • 01.02.2013 kl.16:46
    så bra varmen er kommet på plass da :-D utrolig fine solbriller :-D    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta