Adventure (Thea Elisabeth)
Home Instagram London tips

4

Adventure

Søndag er jo min faste eventyr-dag, så lenge formen tillater det. Denne søndagen gikk turen til Leichester sqaure, og China Town. Hvor det krydde av mennesker! Vi var skyldige og lunchet McDonalds, og det var så proppfult, at vi endte med å dele bord med en dame og hennes sønn. Det er noe annet en søndagene i Sandefjord, for å si det sånn

Etter vi energien var på topp etter den sunne lunchen, gikk vi innom M&M´s world. Der kydde det også av mennesker, noe som ikke var så veldig overraskende. Butikken hadde faktisk hele fire etasjer, det er ikke værst. Fire etasjer med sjokolade, det passer meg midt i blinken. 

Holdt å å le meg hjel, når jeg så denne bamsen. Det er sånn man blir, om man spiser for mye sjokolade

Jentene var i gang med å handle løsvekt m&m. Var såå mange fine farger på de. Kanskje ikke like lett å få ut riktig rose fra holderen, en viss Henriette klarte å slippe ut en hel haug av røde i posen sin.. 

Det er oss og barna, som vil ta bilde med ting som denne..

Etter å ha kikket litt rundt, gikk vi opp til China town. Ganske fasinerende, om man kan si det selv. Man skulle nesten tro man var i Kina. Jeg har satt meg som mål å spise kina mat i China town, selvom kina mat ikke er på toppen av mat lista mi, så tror jeg det kan bli en flott mat opplevelse. 


 • 05.02.2013 kl.16:38
  åherriiiguuuud kan vi pliiis dra på M&M når jeg er på besøk elliiir???
  05.02.2013 kl.20:30
  Thearekk: Det er klart vi kan det :D
  05.02.2013 kl.20:36
  OPSI.. Haha! Gjett om vi skal spise Crispy Duck i China Town! :-D
  05.02.2013 kl.20:40
  Henriette Marie: GJETT om :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta