Madagascar live! (Thea Elisabeth)
Home Instagram London tips

1

Madagascar live!

Først og fremst! Gratulerer med dagen til flotteste Hedda

Henriette og jeg var jo på madagascar live for en liten stund siden! Det var fantastisk morsomt. Egentlig var det vel beregnet for barn, og vi var kanskje littt over gjennomsnittsalderen, men det gjorde ingen ting. Vi lo og koste oss. Hva er det vi ikke finner på? Når vi kom for å hente billettene våre, spurte vakten om vi hadde vunnet billettene... Pinlig. Og når vi gikk inn, sa de som delte ut programmer og brillene, at brillene kun var til barna. Jeg tror kanskje de ansatte syntes vi var litt for gamle for dette.. Det stopper ikke oss, for det var tipp topp. 

Flotte Wembley stadium. Til min skuffelse var det ikke hit vi skulle, men på Wembley arena, som ligger rett ved siden av (som ikke syntes på bildet). 

Showet var basert på filmen, og det var kjempe bra. For å ikke glemme at det var veldig morsomt. Det ble litt mye sutring fra barna rundt i lengden, men det gikk greit. Heldigvis hadde vi den søteste gutten forran oss, som satt å smilte og lo av oss under hele forestillingen. Tror kanskje han syntes at vi var litt mer spennende enn de dansende dyrene. Jeg må innrømme at jeg døde litt av giraffen (som man så vidt ser på bildet), den var sykt kul.   • Hedda
    13.03.2013 kl.15:06
    Tusen takk <3<3    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta