Bicester Village (Thea Elisabeth)
Home Instagram London tips

7

Bicester Village

På lørdagen tok Thea og jeg turen til Bicester Village. Det er et outlet hvor de har mange forskjellige merker, de vi var mest opptatt av å titte innom var Mulberry, Michael Kors og YSL. Selvfølgelig var det mye annet gøy å titte innom, dette er virkelig plassen for å gjøre kupp! Selv endte både Thea og jeg opp med hver vår veske fra Michael Kors, men gud så mye fint det var i de ande butikkene også. 

Det som er veldig sjarmerende med dette outlettet er at det er gjort som en liten landsby, hvor man trasker igjennom med flotte butikker på alle kanter. Det var veldig mye mennesker, siden vi var her på en lørdag, men det gjorde ikke så mye. Noen butikker hadde kø utenfor butikken, men man ble ikke stående lenge for å vente på å komme inn. Dessuten gjorde dette at butikkene ikke var stappet fulle når man kikket rundt. Vi hadde også strålende sol, noe som alltid hjelper.

Hvordan kommer man seg hit? Vi tok toget fra Marylebone til Bicester North. Det tok ca 40 minutter hver vei, og vi betalte 30 pund pr. person for en tur retur billett. Når man kommer til togstasjonen i Bicester går det en shuttlebuss som koster 2,5 pund hver vei. Veldig enkelt og greit, dessuten var det veldig koselig ellers i Bicester også. 

  • 09.10.2013 kl.20:50
  Åå det hørtes koselig ut!

  http://elise-solberg.blogspot.no
  10.10.2013 kl.09:03
  Heisann!!!!!! Alt vel? Før jeg sier noe annet at denna nettsiden er den meste originale websiden på hela blogg, ingen løgn! Jeg må bare si unnskyld for at jeg ikkje har kommentert når jeg har vært å lest her før men noe gongar så er jeg børe litt nedfor så ender man opp med å glemme det. I mine øyne er det nemlig altfor mange dumme som lager kommenterer. Jeg har selv fått dumme kommentarer når jeg hadde nettside. Det var dypt vondt. Jeg håper veldig at du ikkje får noen frekkje kommentarer og at du får kjempe mange flere koselige komenterer. Siden jeg har lagt ned blogg tennkte jeg at jeg bare skulle gi deg en link til 1 konkk som jeg nettopp har meldt meg påsignert opp påblitt med pådeltatt på. Premmien er et gave kort. Jeg håper veldig sterkt at jeg vinnner, men flaksen med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært kjekt om du meldte deg på!
  10.10.2013 kl.20:54
  så fin blogg :)
  11.10.2013 kl.00:57
  åå, det så veldig koselig ut der! :) virket som en bra dag! ;D
  11.10.2013 kl.13:08
  Amanda: Ja, det var kjempe koselig :) Var virkelig en bra dag!
  11.10.2013 kl.13:08
  andrekollbaer: Takk :)
  11.10.2013 kl.13:08
  Elise: Ja, det var veldig koselig :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta