Thea Elisabeth -
Home Instagram London tips

0

Siden sist er det ikke stort som har skjedd. Jeg har vært syk, kost meg med feber og hoste fra helvete. Etter å ha kjedet meg både grønn og blå, bestemte jeg meg for å ta saken i egne hender og bli frisk. Det resulterte i en lørdagskveld uten stemme, men utrolig nok en søndag hvor jeg var litt bedre- utenom en dundrene hodepine.

Ellers tror jeg at jeg har glemt å vise dere min nydelige Trine. Ho er helt gæren, men ho er jo den søteste skapningen på denne jord vil jeg tørre og påstå. Jeg har også skjønt hvordan alle har fått flere bilder inn i et, noe som jeg hadde fundert veldig lenge over! Så det måtte jeg jo skryte litt av. 

Har også blitt litt lei av å leve med dritt opp til ørene (neida...) - så jeg har tatt saken i egne hender og laget både kjøkkenregler og husregler. 

Siden jeg fikk så dårlig samvittighet etter å ha gitt mine kjære gutter så mange regler å forholde seg til, plukket jeg blomster til dem. Også bakte jeg horn til megselv, siden jeg var så snill mot de andre. Fin hverdag.

 • 0

  Her om dagen tok jeg meg selv i å tenke at TVen til en venninne av meg var veldig liten. Den er absolutt ikke liten, så jeg ble ganske frustrert over at jeg i det hele tatt legger merke til størrelsen. En av mine samboere har en gigantisk TV, og tydeligvis har jeg latt det bli en vane og leve med en wowsvær skjerm. Grunnen til at jeg i det hele tatt nevner dette nå, er det faktum at vi har byttet TV i stua og jeg sitter igjen og stusser over hvor liten skjermen er. Et lite øyeblikk vurderte jeg tilogmed å flytte skjermen nærmere- og dette er en TV jeg for noen mnd siden syntes var større enn vi trengte. Hva skjer med verden!? Den gode nyheten er at jeg ikke lenger irriterer meg over TVen, men heller av meg selv. Dette er så utrolig teit, jeg har absolutt ikke behov for noen stor skjerm når jeg skal se på TV, jeez jeg klarer meg egentlig med pc skjermen for det meste av tiden. Så for å konkludere, er den svære TVen kastet ut av stuen, og fyller heller hele soveromsveggen til roomie, og jeg er fornøyd med at jeg kan tilpasse meg til skjermer som normale mennesker skal klare og holde seg til!

  Syntes det passer og skrive takk for meg nå, og slenger med et bilde som har null sammenheng!

  Haha, kanskje det passet litt inn likevell. 
   

 • 0

  Man vet jeg virkelig har lite å gjøre når jeg begynner å endre utseendet på bloggen. Har egentlig ikke tolmodighet til å sitte å styre med koder, bilder og diverse. Skal ikke være dum å love at jeg skal bli en flittig blogger igjen, for lets face it - det har jeg ikke vært siden 2.klasse på vgs. Det er ikke store forandringer siden sist, annet et at jeg har flyttet inn i mitt nye hjem. 

  Trives godt med å bo med tre gutter, for det meste iallefall. Jeg har gitt opp tv rettighetene mine, ettersom det kun er playstation som gjelder her i huset. Prøver jeg å laste ned noe, tar det 3 år (bokstaveligtalt) ettersom det er tre flittige online spillere her, vet ikke helt hva det betyr men de opptar hvertfall all internett hastigheten. For å ikke glemme at jeg har lyst til å spy når jeg ser kjøkkenet - really?! Men utenom det, er alt fint her. 

  Fikk pluselig forferdeig dårlig tid, men vi blogges.