Thea Elisabeth -
Home Instagram London tips

1

we heart it er litt terapi, det å. 

 • 1 • 2

  Jeg pleide å være så utrolig glad i å høre på musikk. Jeg husker jeg tok når jeg tok buss til skolen, så var det glede å legge inn ny musikk på iPoden og bare sitte i timesvis å høre på musikk. Kjenner jeg savner det ordentlig, for musikk er terapi. Danse rundt med musikken på full guffe og synge av full hals. Når ble det sånn at man ikke har tid til å høre på musikk lenger? Eller, det er vel faktisk ikke det at jeg ikke har tid, men det er det at det ikke faller meg naturlig inn å sette meg på pcen og logge inn på spotify. For å ikke snakke om iPoden min, for den vet jeg ikke engang hvor er. Så nå har jeg fatkisk satt meg ned, med hodetelefonene på, og hører på god gammel musikk. Good feeling. 

   

 • 2

  Kjærsten sitter å gosser seg med fifa, men jeg sitter å gosser meg på macen. Har vært en litt for lang dag på jobb idag, så jeg har selvfølgelig vondt i hodet igjen, så er ikke lenge til jeg tar en fortjent god natts søvn. Imorgen kommer rørleggeren, JEHU, kanskje det blir vaskemaskin på meg snart. Det hadde passet meg ypperlig. Begynner å bli litt dårlig med klær nå. Følte meg vemmelig mye som mamma istad når jeg spurte ´kan du være hjemme klokken 4 imorgen for da kommer rørleggeren´. Ikke akkurat et dagligdags spørsmål fra min side. Anyways. Føler meg ikke helt på topp nå, skal jobbe imorgen og lørdag - men gleder meg til lørdagskveld. Da er jeg i mitt ess igjen!

  Liiiiitt sånn som dette, kanskje! thumps up

  PS. Må bare si at varma bær (altså frossene bær, sånn man lager smoothie av feks, varmet opp) og is (med sjokoladebiter i, seff) er noe av det beste jeg har smakt! Kanskje bare jeg som ikke henger helt med, men jeg hadde aldri spist det før og fikk skikkelig hekta. Kveldsmat igår, frokost idag, kveldsmat igjen. For de som ikke vet det, ja jeg er fysen konstant. Noen ganger er det godt å forfylle mitt need for something sweet. 

   

 • 0

  Have fun

  Laugh so hard it hurts

  Live your dreams

  Fall inlove

  Be open minded

  Have faith!

 • 2

  Idag våknet jeg opp med hodepine, noe som var en skikkelig nedtur. Når jeg først får ordentlig vondt i hodet går det ikke over før en god natts søvn. Så jeg dro det tunge hodet mitt med meg til byen, for å dra på café og kjøpe bursdag gave til lillesøster. (som fyller hele 17 år idag, shit) Jeg tok noen velfortjente timer rett ut på soffaen, sammen med litt paracet og ibux, også gikk turen videre i familie bursdag. Der fikk jeg den grusomme beskjeden om at vi skal ferige julaften i Sverige i år. Jeg fordøyer fortsatt, men jeg har svært lite lyst til å være med. Ellers så har jeg lastet ned friends with benifits. Den ser bra ut, etter den første halvtimen å dømme. Dette er random, takk for idag. Gleder meg til morgendagen uten hodepine.  • 2

  Faktisk, skal jeg holde det jeg har lovt meg selv- nemlig å skrive om turen til Danmark. Mest for min egen skyld, for jeg liker å få det ned på ´papiret´. Det er alltid småting man glemmer. Jeez, jeg har sikkert glemt mye allerede.


  Okey, så kanskje det kjipeste bildet i verden - men faktisk et veldig stort øyeblikk for meg altså. Gledet meg veldig veldig til å dra, og det var helt uutholdelig å sitte å vente på den dumme feriga. Stakkar kjærsten, jeg er ikke så morsomt å ha med å gjøre når jeg gleder meg veldig og klokken er 6-7 om morningen. 

  Som det barnet jeg er, er jeg jo så utrolig glad i spill. Så vi koste oss med stigespill og ludo. K var litt for klar for sjakk. Ikke min sterkeste side. Jeg vant selvfølgelig i alle spillene - utenom sjakk. Bare for å ikke skryte på meg noe som ikke er sant. 

  iiiiiiiiiik! 


  1 stk. kjempe gira, 1.stk litt oppgitt. Kan ikke skjønne det. Her er vi på vei til å kjøre ut av båten i DANMARK BABY


  Litt turister er det lov til å være. Utrolig nok fant vi faktisk frem til hotellet - vi trengte bare å spørre om hjelp 1 gang. Det er ikke dårlig. 


  Hotellet våres. Det var faktisk ikke så værst. La ganske nærme sentrum også, selvom det var en gåtur som ikke var så kul å gå frem og tilbake x-antall ganger i løpet av dagen. Vi bodde heeeelt i 8 etasje faktisk, sykt høyt. Har dessverre ingen bilder av rommet, men det var ganske så fint. Jeg likte best at det var badekar der, da. 


  OH MY!!!!! Har aldri følt meg så hjemme! De hadde tilogmed storskjerm med friends på. Home sweet home. Danmark gir et glimrende førsteintrykk!


  (Plutselig døde kameraet mitt så hadde ikke stort mer bilder enn det) her er hvertfall siste dagen hvor vi hadde veldig mye døtid å slå ihjel..... På en søndag. Tur på stranda. Faktisk en veldig fin strand i Hirsthals (?). 

  Vi var også på akvarium i DANMARK og det var overaskende gøy. Er det bare jeg som ikke viste at det faktisk FINNES SJØHESTER?! 

  oss to i Danmark. Er glad for at jeg fikk dele min etterlengtede tur til Danmark med den beste!


   

 • 0

  Gladnyhet! Endelig har jeg fått... wait for it. Internett! Lykke. Passet meg midt i blinken på en mørbanket søndag som dette. Jeg hadde en så fantastisk lørdagskveld igår, noe jeg virkelig fikk svi for idag. Ah, elsker kvelder som blir som kvelden igår. Hvor man bare ler så mye og koser seg til det ytterste. Det er sånne øyeblikk man alltid kommer til å huske, og se tilbake til med et smil om munnen. Det var kanskje verdt det! Har hatt en utrolig deilig søndag med bare meg og kjærsten min. Det er deilig når ingen av oss har energi til å bevege oss ut. Takk gud for sandefjords pizza!

  Ellers så har vi ikke bare ligget rett ut idag, jeg har pakket ut alle tingene vi kjøpte igår. Satt sammen lampe og stumtjener. Pluss at vi har hentet et tv bord jeg skal låne. Så nå er det tilogmed enda et hakk kosligere her. Dessuten var internett bare prikken over i´en. Furter ikke like mye som vanlig over at jeg skal sove alene- det skal jeg inrømme. (HVIS jeg er alene da, en edderkopp tok seg friheten til å løpe over senga mi i natt, og jeg vet ikke hvor den befinner seg....) 

  Siden jeg har internett har jeg liksom ikke noen grunn til å ikke legge ut bilde lenger. Nå er jeg helt utslått- kan ikke tro jeg har holdt meg våken såher lenge. 
   

 • 0

  Shit. Jeg er på jobb, og tror aldri jeg har gledet meg SÅ mye til å bli ferdig. Bare 3 timer igjen nå. Jeg var på handletur med mamma idag og har kjøpt mye fint til leiligheten. Gleder meg så til å få satt alt på plass. Det som gjør at jeg gleder meg så utrolig til å komme hjem er jo at alt står rett innenfor døren, i poser.. Shopping lykke er den beste følelsen i verden! Who ever said money can't buy you happiness, didn't know where to shop. Er det ikke det man sier? Vell, pausen min er snart over!

 • 0

  Nå ligger jeg å purker litt i senga mi, storkoser meg med dobbeldyne. Ahh hjerte. Tror det er en av de beste gavene jeg noen gang har fått. Uansett skal jeg snart på jobb, er sjeleglad for jeg måtte ta en annen vakt en min faste sene fredagsvakt! Lykke. Også kan jeg fortelle at det begynner å bli litt (LITT) hjemme koselig her hos meg nå. Har fått bord i stua, det hjelper jo! Og har fått satt opp den nydelige DVD hylla, en nattlampe og et speil i 'gangen'. Ting skjer sakte men sikkert, liker det! Nå skal jeg lage frokost, ha en fin dag.

 • 1

  Fortsatt ikke noe Internett, noe som er skikkelig nedtur! Hvertfall sitter jeg å sturer i leiligheten min. Prøver å rydde litt men det ser faktisk aldri ryddig ut her- kanskje fordi jeg ikke har så mange steder og oppbevare tingene mine. Men har faktisk kjøpt en nydelig DVD hylle på IKEA, som jeg er helt forelsket i. Så nå er hvertfall filmene og seriene mine på plass. Noe som betyr at jeg kun har en eske igjen med ting! Hurra! Angrer litt på at jeg ikke kjøpte en kommode på IKEA, men jeg prøver jo å begrense pengebruken litt. Såå utrolig mange ting jeg trenger, shit. Den DÅRLIGE (!) nyheten er at bebbin min (bilen min) har litt tekniske problemer.. Noe som ikke passer i min hverdag eller lommebok. Det er veldig godt å ha noen handy venner i slike situasjoner, så det ordner seg kanskje snart. Håper jeg. Nå skal jeg snart i familie bursdag såå det var litt updates. Håper noen gleder seg til bilder snart , hihi.

  Lat som klokka er 1600 nå

 • 4

  Så, jeg gledet meg skikkelig til å dele hver eneste lille detalj fra danmarksturen vår, men det er litt vanskelig når internett fortsatt ikke vil funke. Greit nok at jeg er glad i iphonen min, men det grenser på hvor mye jeg orker å skrive her. (faktisk!) Vi koste oss hvertfall kjempe masse og jeg kjøpte.... Wait for it... Ingen ting!!! Eller kom hjem med den store fangsten av tre truser! Kameraet mitt sluttet å funke den første kvelden! Men har fått tatt noen få biler som jeg kanskje kan dele med dere etterhvert. Her er hvertfall et av MEG I DANMARK!

 • 0  koser oss i DANMARK

 • 1

  God MORGEN (med store bokstaver!). Jeg har vært våken i godt over en time allerede. Nemlig fordi jeg er på vei til Danmark! Jehu!!!! Nå har jeg slurpet i meg en god kopp kaffe på vei til feriga, og nå sitter vi å venter på å komme ombord i båten- som ikke går før om over en time.. Nå skal jeg være skikkelig turist i Danmark. Gleder meg! Har med macen og det er faktisk Internett på hotellet tror jeg, så kan hende det blir litt blogging. Kisses fra Thea i damark! Hihi